Thursday , 15 April 2021

GJUETIA E PALIGJSHME NË LIQENIN E SHKODRËS

Përmbytjet e shkaktuara nga liqeni i Shkodrës nuk kanë sjellë dëme në fushën e peshkimit.

Shprehet kështu drejtori i organizatës së menaxhimit të peshkimit Shkodër, Arjan Çinari. Ai foli edhe për gjuetinë e paligjshme, duke thënë se çdo gjë është në kontroll.

Ndër të tjera, Çinari tha se nuk ka pasur shkelje në kohët e fundit.

Lexoni dhe kete

PROTESTE KUNDER HEC-it, BLLOKOHET RRUGA E KOMBIT

Vijimi i punimeve dhe mungesa e reagimit nga institucionet shtetërore, ka ngritur sërish në proteste …