Thursday , 25 February 2021

GJURAJ: QEVERIA TË MBAJË PREMTIMET PËR DËMSHPËRBLIMET

Duke folur për paralajmërimin e IGJEUM në zonat e përmbytura, n/kryetari i Bashkisë Shkodër, Arben Gjuraj, tha se rreziku ekziston në këto zona, pasi parashikohen prurje të larta.

Gjuraj thekson se largimi i banorëve nga këto zona ka ardhur edhe për shkak të përmbytjeve të përvitshme…

Ndërkohë, i pyetur për dëmshpërblimet e banorëve të zonave të përmbytura, Gjuraj tha se kërkojmë dëmshpërblimet dhe vëmendje të veçantë ndaj këtyre zonave, ndërsa premtimet duhet të mbahen nga qeveria.

Sipas n/kryetarit të Bashkisë Shkodër, dëmet në bujqësi janë të konsiderueshme për banorët e zonës së NënShkodrës.

Lexoni dhe kete

TJETËR INVESTIM I BASHKISË SHKODËR NË INFRASTUKTURËN RRUGORE

Bashkia e Shkodrës vijon realizimin e investimeve të parashikuara në buxhetin e saj. Vëmendja është …