GJURAJ: TREGJET MOS TE SHIHEN SI PROBLEM MADHOR

Gjetja e tregjeve te pershtatshem ne Shkoder nuk duhet te shihet si nje problem madhor, megjithate renditet ne prioritetet e Bashkise Shkoder dhe kjo kerkon zgjidhje. Deklarata erdhi nga Nenkryetari i bashkise Shkoder Arben Gjuraj gjate nje prononcimi per mediat.

Gjuraj nuk mund te percaktoje nje afat kohor por shprehet se Bashkia Shkoder po punon per gjetjen e tregjeve te pershtatshme. Ndersa prej 2  vitesh tregtaret kerkojne me insistim qe te sistemohen ne vende te pershtatshme per te tregtuar.

Lexoni dhe kete

SIGURIA NE BREGDETIN E TALES NE LEZHE, VENDOSEN 7 KULLA VROJTIMI POR….

Në bregdetin e Tales në Lezhë janë vendosur, 7 kulla vrojtimi.Situata duket e përmiresuar, duke …