Wednesday , 18 September 2019

Gjylbegaj: Tregjet jane te liçensuara!

Jane kthyer ne nje objekt debati ne distance. Reagime dhe kunder reagime..Tregjet e zdrales dhe te Rusit jane apo jot e liçensuar?? Pas deklarates se agjensise se kontrollit ushqimor qe keto tregje nuk jane te liçensuar, vjen edhe reagimi I drejtorise se te ardhurave prane bashkise Shkoder.

Pjesa e brendshme e merkatos ne Rus rezulton e pa liçensuar pasi eshte bllokuarnga aku sepese nuk ploteson kushtet kjo sipas gjylbegajt.

Nuk dihet sesi do te shkoje puna e ketyre bizneseve, por ajo qe dihet eshte dyshimi se ne kete vale debatesh mes institucioneve pergjegjese lind pyetja, po konsumatorin kush e siguron nese keto produkte kane cilesi apo jo???

Lexoni dhe kete

“Aaa KUSH ASHT N’DERË” NË TEATRIN “MIGJENI” ME 11 DHE 12 SHTATOR

MjeshtĂ«ri i Madh SandĂ«r Ruçi rikthehet nga Amerika nĂ« ShkodĂ«r pĂ«r tĂ« organizuar recitalin e …