Friday , 30 October 2020

GJYLI: NE RIKTHIMIN E RESHJEVE KUJDES ME UJIN E PIJSHEM

Reshjet e rena gjate diteve te fundit kane sjelle friken e permbytjeve. Shefi i higjenes ne drejtorine e shendetit publik Burim Gjyli thote se mos perfundimi i By Passit eshte nje rrezik me teper, ndersa sipas tij pergjegjesia duhet te jete e shtuar ne cilesine e ujit te pijshem.

Kapaciteti i mbajtjes hapur te ujit te pijshem duhet te jete maksimal, thote Gjyli ne menyre qe presioni per perballimin e pompave te behet ne cdo kohe.

Por situata me ujin e pijshem ne fakt paraqitet me e rende pasi shume lagje te shkodres jo vetem qe nuk kane uje te pijshem por ende nuk eshte marre asnje mase per rikthimin e tij ne pallate.

Lexoni dhe kete

MUAJI I NDËRGJEGJËSIMIT PËR KANCERIN E GJIRIT

Operatori i Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor Shkodër, në kuadër të mbylljes së muajit të ndërgjegjësimit …