Thursday , 22 February 2018

GJYREZI: VLLAZNIA I KA TË SIGURTA FINANCAT PËR SEZONIN E RI

Vllaznia është gati për nisjen e kampionatit dhe në të, do të tentojë të bëjë një paraqitje sa më të mirë. Kjo është deklarata e bërë në konferencën e sotme për shtyp nga ana e administratorit të klubit Astrit Gjyrezi. Ai ndër të tjera, ka siguruar se nga ana financiare klubi është i sigurtë sepse ka mbështetjen e Bashkisë dhe të Këshillit Bashkiak.

Sakaq, administratori Gjyrezi është pyetur edhe në lidhje me çështjen e trajnerit të portierëve Avenir Dani dhe ai ka bërë të ditur se marëdhënia me të është ndërprerë.

Për momentin, me portierët është duke u marrë trajneri i Akademisë Ideal Lekiqi ndërsa nga dita e hënë do të ketë një vendimmarrje se kush do të jetë trajneri i portierëve të Vllaznisë për vazhdimin e sezonit.

Lexoni dhe kete

SUKAJ: VLLAZNIA DO SHKOJË PËR FITORE NË GJIROKASTËR

Dy fitoret e fundit të Vllaznisë kanë qenë shumë të rëndësishme por nuk mjaftojnë sepse …