Wednesday , 1 April 2020

GOTECH ELECTRONICS VJEN ME DYQANIN ME TE RI NE SHKODER

Gotech Electronics vjen tashmë edhe në qytetin e Shkodrës. Gotech vjen me produkte cilësore dhe me çmime të arsyeshme. Me një shumëllojshmëri produktesh, Gotech është në shërbim të qytetarëve shkodranë, por edhe më gjërë.

Bujar Çepeli, administrator i Gotech, thotë se do të jemi pranë jush me oferta më të mira.

Ndërsa, Elda Mustaka, drejtore shitje në Gotech, tregon se do të ketë oferta nga 13 – 17 qershor, me mbi 60% zbritje në produkte të ndryshme.

Filiali më i ri ndodhet në zonën e Rusit të këtij qyteti, 500 metra larg shkollës Skënderbeg.

Lexoni dhe kete

FESTA E ZOJES NUNCIATË NË KATEDRALE

Arqipeshkvi i Dioqezit Shkodër Pult Imzot Angelo Massafra në meshën shenjte të mbajtur në Katedralen …