Friday , 17 September 2021

GRAF: POLITIKA DO TE GJEJE DAKORTESINE PER REFORMEN NE DREJTESI

Zvicera eshte pozitive mbi arritjen e konsensusit ndermjet partive politike per votimin e reformes ne drejtesi. Kjo u be e ditur nga Ambasadori zviceran ne vendin tone Chistoph Graf i cili tha se nuk do te jete e larget dita e votimit te ketij ligji

Graf ishte i pranishem ne Shkoder ne prezantimin e funksionimit te zyrave me nje ndalese dhe tha se eshte e rendesishme qe qytetaret te marrin sherbimin e duhur

Duke qene se per ambasadorin Zviceran ardhja ne Shkoder ishte per te disaten here ai nuk nguroj qe te beje edhe nje pershkrim per qytetret Shkodrane te cilet i quajti njerez me shume karakter

Lexoni dhe kete

KRYEMINISTRI RAMA FTESË NDAJ PARTISË DEMOKRATIKE

Nga seanca parlamentare e kësaj të enjte, nga kuvendi, kryeministri Edi Rama i ka shtrirë …