Saturday , 17 March 2018

GROPA NE RRUGE BURIM AKSIDENTESH PER QYTETARET

Keto jane masat mbrojtese qe jane marre ne menyre qe qytetaret te ruhen nga aksidentet e mundshem nga kjo grope e hapur ne “Rrugen e Gjane” ne qytetin e Shkodres.

Prej disa ditesh, kjo grope e hapur ne zonen e quajtur “Rruga e Gjane” vijon te jete nje shqetesim per qytetaret qe kalojne cdo dite ne kete rruge. Qytetaret shprehen se si shkak i lenies hapur te kesaj grope kane ndodhur edhe aksidente te ndryshme dhe kerkojne qe te merren masa ne menyre qe kjo grope te mbyllet sa me pare.

Lenia hapur e kesaj grope ne nje nga zonat me levizjen me te madhe te qytetareve dhe automjeteve krijon jo pak probleme gjate levizjes. Kujdesi nga drejtuesit e automjeteve duhet te jete me i madh sidomos gjate nates, kur kjo grope eshte me e veshtire per tu dalluar.

Lexoni dhe kete

“REAGO PER NJE JETE TE SIGURTE”

Në kuadër të projektit “Reago për një jetë të sigurtë”, organizata Intelektualët e Rinj Shpresë, …