Saturday , 7 December 2019

”GRUAJA TEK GRUAJA” ORGANIZON ”MOS I SHISNI VAJZAT”

Ne kuader te muajtit te antitrafikimit shoqata Gruaja tek Gruaja ne bashkepunim me shkollen “Oso Kuka” ka zhvilluar nje performance me teme “Mos i shisni Vajzat”.

Nepermjet pankartave por edhe nje parade qe nxenesit kishin organizuar dhane mesazhet e tyre per ti mbrojtur te drejtat e femrave. Koordinatorja Besara Podgorica tha se ky aktivitet vjen ne nje forme sesnsibilizimi ndryshe ne rruge per ndergjegjesim e mbare opinionit publik.

 

Aktiviteti “Mos i shisni vajzat” vjen ne vazhden e aktiviteteve ndergjegjesuese qe po zhvillohet pergjate muajtit Tetor,ku nje nder to eshte eshte ndergjgjesimi per mbrojtjen e te drejtave te femrave

Lexoni dhe kete

3 DHJETOR, DITA BOTĂ‹RORE E PĂ‹RSONAVE ME AFTĂ‹SI TĂ‹ KUFIZUAR

NĂ« kuadĂ«r tĂ« ditĂ«s botĂ«rore tĂ« pĂ«rsonave me aftĂ«si tĂ« kufizuar u organizua njĂ« aktivitet …