Monday , 25 October 2021

GRUDA: NE RRETHINA 50 KARTA SHENDETI NE DITE

Duket se radha e stergjatur per aplikimin e kartave te shendetit ka marre zgjidhjen e duhur. Gjate kesaj te merkure prane poliklinikes se qytetit nuk pa patur radhe per aplikimkime.

Nga ana tjeter 3 Pikat e aplikimit per karta shendeti po ecin ne menyre konstante. Ne qendren shendetesore te dobrait kryhetn rreth 50 karta shendeti ne dite

Afrimi i dates se skadimit te librezave shendetesore per jave me rradhe u shoqerua me radhe te stergjata prane pikes se vetme te aplikimit te kartave. Ndersa me zgjerimin ehde te 4 pikave te tjera vetem ne territorin e bashkise se Shkodres ka bere qe ndergjegjesimi i qytetareve te marre vemendjen e duhur dhe qytetaret te mos drejtohen vetem prane poliklinikes por ehde ne ate te rrethinave, kirasit dhe vaut te dejes.Data 30 prill eshte afati i fundit per pajisjen me karta te shendetit

 

Lexoni dhe kete

SHKODËR, 20 VIKTIMA NË 2 VITET E FUNDIT TË TRAFIKIMIT TË QËNIEVE NJERËZORE

Trafikimi i qënieve njerëzore vijon të jetë një fenomen shumë i përhapur në shoqërinë shqiptare. …