Saturday , 24 October 2020

GRUDE E RE, RRUGA E LENE NE HARRESE

Prej vitesh, rruga ne Grude te Re te qytetit te Shkodres nuk njoh nderhyrje nga pushteti lokal. Nje gje e tille pranohet edhe nga banoret e kesaj zone. Ata shprehen se pervec amortizimit, kjo rruge eshte kthyer ne vend-grumbullim mbetjesh. Sipas banoreve, askush nuk ka bere investime per kete rruge dhe kane marre vetem premtime te shumta ne fushate elektorale.

Kalimi ne kete rruge veshtiresohet se tepermi ne kohe me reshje shiu, ku gropat mbushen me uje. Por, per banoret eshte e veshtire te kalohet edhe me automjetet, pasi keto te fundit demtohen nga amortizimi i rruges.

Lexoni dhe kete

DITA NDËRKOMBËTARE E SHKOPIT TË BARDHË

Në Ditën Ndërkombëtare të Shkopit të Bardhë, ose siç njihet ndryshe dita e të verbërve, …