Sunday , 29 November 2020

GUR I ZI, VENDOSET SINJALISITIKA PRANE SHKOLLAVE

Drejtoria e sherbimeve publike ne Bashkine Shkoder ka nderhyre per plotesimin me sinjalisitike te njesise Gur i zi vecanarisht perpara shkollave.

Administratiori Pjerin Marku ben me dije se pervec sinjalisitkes eshte riparuar edhe ndriimi ne fshatrat Vukatane dhe KuL.

Marku i beri apel drejtuesve te mjeteve qe te bejne kujdes me shpejtesine qe qarkullojne ne kete nje e cila sherben edhe sui nyje lidhese me Bashkine e Vaut te Dejes dhe Pukes.

Lexoni dhe kete

“SOT PËRBALLEMI ME SFIDA TË SHUMTA”

Sot përballemi me sfida të shumta, me goditje ndaj fesë tonë, siç janë edhe fushatat …