GURAKUQI: UNIVERSITETIT TE SHKODRES TI KTHEHET DINJITETI

Është koha që Universitetit të Shkodrës ti rikthehet dinjiteti i tij, është shprehur kështu profesor Romeo Gurakuqi, ish deputeti i PD-së, njëherësh dhe pedagog universitar në lidhje me gjëndjen në universitet.

Ai shprehet se vetëvetiu cdo gjë është koncentruar në Tiranë ndërsa në Shkodër dhe në Universitetin e tij duhet të rikthehet dinjiteti. Elita e re drejtuese e Universitetit të Shkodrës nuk do të duhet të jetë një elitë që merr drejtimin për të mbajtur një ofiq u shpreh profesor Gurakuqi.

Romeo Gurakuqi u ndal edhe tek cështja e Teatrit Kombëtar, dhe zhdukjes së vlera të trashigimisë kulturore në vend, si dhe e tek rendi dhe qetësia publike.

Lexoni dhe kete

KUJDESI NË PËRDORIMIN E BOMBULAVE TË GAZIT

Bombulat e gazit vijojnë të jenë problem në banesat e qytetarëve. Për këtë, Ridvan Bushati, …