Saturday , 11 August 2018
Breaking News

GURAKUQI: VENDI NDODHET NE DIKTATURE

Politika është me pushime në këtë periudhë të gushtit, por kjo nuk e pengon deputetin e Partisë Demokratike në Qarkun Shkodër, Romeo Gurakuqi, që të komentojë vendimet apo nismat e ndërmarrë nga qeveria Rama. Për këtë, Gurakuqi thekson se vendi ndodhet në diktaturë dhe prandaj lind e gjithë e drejta për të rrëzuar këtë qeveri. Gurakuqi liston disa nga problematikat dhe çështjet serioze që nuk po marrin një zgjidhje nga qeveria.

Nuk do të ketë kurrë aleancë me qeverinë e Ramës dhe e vetmja rrugë është dorëheqja e kësaj qeverie shton më tej deputeti i Partisë Demokratike.

Sipas Gurakuqit, kryeministri Rama është nën varësinë e krimit të organizuar dhe është i lidhur me to.

Lexoni dhe kete

NDREU: QEVERIA E KA NE QENDER TE VEMENDJES LEZHEN

Investimet në Lezhë do të jenë të vazhdueshme, pasi Qeveria Shqiptare e ka në qender …