Monday , 26 October 2020

HAFIZI LETER KOMISIONIT ZGJEDHOR TE PS

Deputetja Socialiste Mimoza Hafizi i ka drejtuar nje leter komisionit Zgjedhor te Partise socialiste Bashkise Shkoder. Hafizi ne kete leter pretendon se ka 3 ore ne pritje te takimit per kerkesat qe ka adresuar. Sipas letres se hapur te Hafizit e cila I eshte drejtuar kryetarit te komisionit zgjedhor te PS- bashkia Shkoder kerkon te njihet n mnyr zyrtare me prbrjen e re t komisionit, e cila sht vendosur pasditen e se Premtes, si u konfirmua nga zyra e organizimit e selis s PS, ndersa kerkon t kete nj fotokopje t shkress zyrtare t emrimit.

Hafizi kerkon edhe arsyen e mosmbledhjes te ketij komisioni. Gjithashtu deputetja socialiste kerkon listat me adresat e t gjitha qendrave t votimit n Bashkin Shkodr. Ndersa pika e fundit e Hafizit edhe kerkesa per te kontaktuar me komisionin Zgjedhor me qllim pr t akredituar vzhguesit e mi pr procesin e referendumit n Bashkin Shkodr.

N momentin e tanishm sigurisht ky akreditim smund t ket m vler. N munges t vzhguesve, Hafizi krkon q n fund t procesit t pajiset me fotokopjen e listave t pjesmarrsve n procesin e votimit, me nnshkrimet e votuesve, pr t gjitha qendrat e votimit t Bashkis Shkodr.

Lexoni dhe kete

“BRENDA MANDATIT TË ARDHSHËM, SHQIPËRIA DUHET TË JETË ANËTARE E BE”

Brenda mandatit të ardhshëm, Shqipëria duhet të jetë anëtare e BE-së. Ky është premtimi i …