Monday , 26 October 2020

HAFIZI: PO NDESHI SHKELJE FLAGRANTE. SOCIALISTE MOS VOTONI PER REFERENDUM

Deputetja Mimoza Hafizi vetem disa ore perpara zhvillimit te votimit per referendum brenda PS- se ka dale ne nje deklarate per mediat ku denoncoi shkeljet flagrante. Ka disa ore qe perpiqem qe te gjej komisionin, por askush nuk pergjigjet tha Hafizi e cila hodhi dyshime te forta se procesi po manipulohet.

Hafizi shpreson qe socialistet ti kene kuptuar argumentat e saj, teksa tha se asgje nuk eshte personale, por parimore.E pyetur nese eshte shkelur statuti gjate kohes qe ajo ishte me e angazhuar politikisht ashtu sikurse Koordinatori Agm Shima deklaroi me heret, dha kete pergjigjese Shimaj duhet tu tregoj se ku eshte shkelur statuti.

 

Hafizi eshte e bindur se ky referendum nuk do te votohet, pasi ne kete menyre kemi legalizim te kryetarit dhe jo respekttim te normave.

Lexoni dhe kete

“BRENDA MANDATIT TË ARDHSHËM, SHQIPËRIA DUHET TË JETË ANËTARE E BE”

Brenda mandatit të ardhshëm, Shqipëria duhet të jetë anëtare e BE-së. Ky është premtimi i …