Sunday , 27 September 2020

Halluni: 30 Marsi, afati i fundit per shlyerjen e kamatvonesave

Nuk do te kete ne asnje lloj menyre shtyrje te afateve per pagesat e kamatvonesave te energjise elektrike pertej dates 30 mars. Nje fakt I tille u be I ditur nga Drejtori I OSHEE per qytetit Andi Halluni gjate nje prononcimi per tv rozafa

Me heret ka qene nderhurja e prefektit dhe kerkesat e vazhdueshme te qytetareve per te patur shturje te metejshme. Nga data 28 shkurt u vendos 30 mars si afati I fundit I pagesave te kamatvonesave. Te gjithe zerave se mund te kete serish shtyrje te afateve Halluni ju ka dhene nje pergjigje te prere se dicka e tille nuk do te ndodhe.

Ndersa ka bere thirrje qytetareve qe te paguajne faturat ne menyre qe te mos behet kaos ne ditet e fundit prane Oshee.

Lexoni dhe kete

11,493 BIZNESE TE VOGLA KALUAN NE TVSH, PA KOSTO

Administrata tatimore njofton se kalimi i biznesit të vogël në skemën e TVSH-së është një …