Sunday , 13 October 2019
Breaking News

HAPEN TE GJITHA SHKOLLAT E RAJONIT TE VERIUT

Në të gjitha shkollat e rajonit të veriut ka nisur këtë të hënë viti i ri shkollor. Konfirmimi ka ardhur nga drejtori rajonal i arsimir parauniversitar Bardhok Pulaj sipas të cilit proçesi mësimor ka nisur pa probleme, ndërsa të gjithë nxënësit janë pajisur me tekstet shkollore.

Pulaj shton se në godinat arsimore ku ka probleme ju është kërkuar bashkive që marrin masa të menjehershme për përmiresimin e kushteve. Sipas të dhënave në Bashkinë Lezhë kanë nisur vitin e ri shkollor 10300 nxënës ku 816 prej tyre ulen për here në parë në bankat e shkollës.

Lexoni dhe kete

NDOTJA E LUMIT BUNA REAGON ZV/KRYEMINISTRI MALAZEZ

Pulat e ngordhura që notojnë që disa ditë në lumin Buna kanë sjell edhe reagimin …