Wednesday , 2 December 2020

HAPET GALERIA ME E RE NE QYTETIN E SHKODRES

Eshte hapur pasditen e se Premtes ne Qendren Rinore Arka galeria me e re ne qytetin e Shkodres, e quajtur Arkapia. Ne hapjen e kesaj galerie u organizua ekspozita me titull Gjurme, ku u shfaqen piktura te pergatitura nga studentet e universitetit Luigj Gurakuqi.

Ne kete ekspozite moren pjese figura te njohura te artit ne qytetin e Shkodres, ndersa moderatoret e ketij projekti, Megan Hamilton dhe Ezra Monasebian, folen rreth hapjese se galerise dhe organizimit te ekspozites.

Galeria do te jete e hapur deri diten e diele dhe mund te vizitohet gjate orarit qe Qendra Rinore Arka eshte e hapur. Kjo galeri eshte vendi per te ekspozuar dhe diskutuar mbi punimet, te ushqeje programet e artisteve te rinj dhe te eksploroje fuqine qe ka arti per te nxitur ndryshimin.

Lexoni dhe kete

“FESTIVALI LETRAR I SHKODRËS”

Ka startuar “Festivali Letrar i Shkodrës”. Një aktivitet i organizuar nga Bashkia Shkodër dhe bibloteka …