Wednesday , 4 August 2021

HAPET KOPSHTI MË I RI NË BASHKINË SHKODËR

“Njomëzat” është kopshti më i ri që ka hapur dyert në Bashkinë e Shkodrës. Ky kopësht ofron shërbimet e tij për familjet në lagjet numër 5 dhe 3 të qytetit.

Gjithashtu pjesë e “Njomëzave” është edhe çerdhja e re e hapur në këtë fillim të vitit shkollor duke ofruar shërbime për fëmjët 0-3 vjeç. Kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi, kërkoi që tu kushtohet rëndësi masave anti-Covid, duke i zbatuar ato.

Në territorin e Bashkisë së Shkodrës kanë nisur vitin parashkollor në 57 kopshte e çerdhe mbi 2 mijë fëmijë.

Lexoni dhe kete

ISHP APEL NDAJ QYTETARËVE PËR VAKSINIMIN

Ekspertët e Institutit të Shëndetit Publik këshillojnë qytetarët që kanë mbi 6 muaj që e …