Tuesday , 29 September 2020
Breaking News

HAPET PIKA KUFITARE MURIQAN – SUKOBINË

Lëvizja është normale dhe qytetarët i janë gëzuar hapjes së kufirit si nga ana e Shqipërisë ashtu edhe nga ana e Malit të Zi. Ndërsa ka nga ata që nga Kosova po shkojnë të punojne në Ulqin.

“Jemi nga Prizreni pjesë e komunitetit Boshnjak dhe po udhëtojmë nga Sutomore e Malit të Zi drejt Kosovës, pasi atje jetojmë. Këto tre muaj kanë qenë të vështirë por e kemi kaluar. Shëndeti më i rëndësishmi.”

Fluksi i lëvizjeve është normal në këtë pikë të përbashkët të kalimit kufitar. Mali i Zi ka lejuar lëvizjen e lirë me Shqipërinë.

Lexoni dhe kete

PROTESTË E BANORËVE TË FSHATIT HOT I RI

Banoret e fshatit Hot i Ri te Shkodres kane bllokuar per rreth 20 minuta aksin …