Saturday , 25 November 2017

HAPET SHKOLLA E MESME “ADEM HAXHIJA” NE POSTRRIBE

Shkolla e mesme e bashkuar “Adem Haxhija” ne Njesine Administrative Postrribe te Bashkise Shkoder eshte hapur. Ky eshte vendimi i fundit i Inspektoriatit Shteteror Shendetesor Shkoder, pas nje inspektimi te kryer kete te Hene ne kete shkolle. Por, nderkohe me heret kryeinspektorja Arsida Tyli tha se qe ne muajin qershor i eshte lene detyre Bashkise Shkoder te nderhyje.

Nga ana tjeter, administratori i Postrribes, Altin Shabaj, pohoi se jane plotesuar 4 kushtet e percaktuara nga Inspektoriati Shteteror Shendetesor Shkoder dhe kerkoi hapjen e shkolles per nxenesit e kesaj zone.

Me heret ka qene bordi i prinderve i cili ka denoncuar mungesen e ujit te pijshem dhe papastertine ne ambjentet e shkolles dhe pas inspektimeve eshte vertetuar se banjot e shkolles jane jashte cilesise higjeno-sanitare. Si rrjedhoje, shkolla eshte mbyllur qe prej te enjtes, por rreth 700 nxenes te kesaj shkolle do te rikthehen ne banka qe pasditen e kesaj te Hene.

Lexoni dhe kete

BANORET E THETHIT: KERKOJME TAPITE, PO NA GJOBISIN!!!

Banoret e Thethit kërkojnë tapitë e pronave, të trashëguara nga të parët e ku kanë …

Abonohu per lajmet e fundit
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Abonohu sot per lajmet me te fundit !
×
×
WordPress Popup Plugin