Wednesday , 23 September 2020

HARITO: “DAR” PERGJEGJESI PER PAJISJEN E SHKOLLAVE ME INTERNET

Te gjitha shkollat duhet te kene internet ne cdo cep te Shqiperise dhe kjo eshte pergjegjesi se pari e Drejtorise Arsimore pasi edhe fondet per pajisjen e shkollave me internet jane te vecanta. Deklarata e erdhi nga vete ministria e inovacionit Milena Harito gjate nje bashkebisedimi me studente te shkencave te natyres mbi mundesine e projekteve ne Endrra ime 2016.

Harito po ashtu e listoj si teper te sukseshme futjen e 4G si nje nder teknologjite inovative me te medha dhe te shpejta ne vendin tone.

 

Per rreth 60 minuta ministria Milena Harito u shpjegoi studenteve se kushdo q ka nj ide inovative dhe ndrron t hap nj biznes t suksesshm n fushn e turizmit, t bujqsis apo inovacionit dhe teknologjis, sht i inkurajuar t aplikoj tek ndrra Ime 2016, pr t transformuar kt ndrr nga nj ide n nj siprmarrje t mirfillt.Ndersa granti i mundesuar nga qeveria per projektet fituese eshte deri ne 500 mije leke te reja.

Lexoni dhe kete

PASTRIMI I KANALEVE KULLUESE NË BASHKINË SHKODËR

Bashkia e Shkodrës vazhdon sipas planit të veprimit për vitin 2020, pastrimin e kanaleve kulluese …