Saturday , 31 October 2020

Harito: Vendimet e gjykates, 20 mln leke dem shtetit!

Vendimet e gjykatave per te rikthyer ne pune personat e administrates publike te hequr padrejtesisht I ka kushtuar buxhetit te shtetit nje dem prej 20 milion lekesh. Nje fakt I tille u be public nga ministria e shtetit per inovacion dhe administrate publike Milena Harito gjate nje takimi te organizuar me student te nivelit master mbi informimin e konkurseve per administraten publike dhe vendet vakante

Ne lidhje me shkurtimet qe po behen ne administraten publike duke ju referuar kryesisht administrates se qarkut Shkoder Harito tha se kjo eshte ne kuader te reformes territoriale ndersa 61 bashkite do te riformohen

Takimi kishte si synim q t rris njohurit, interesin dhe besimin n konkurset per punesim ne administrate publike.

Lexoni dhe kete

GËSHTENJAT E SHKODRËS, TË RREZIKUARA NGA SËMUNDJET

Gështenja shqiptare vitet e fundit është kthyer në produktin më të kërkuar në Itali, por …