“HARMONIA E NGJYRAVE”, EKSPOZITA E PIKTORIT HAXHI KASTRATI

“Harmonia e Ngjyrave” ishte tema e ekspozites se rradhes te hapur ne institutin “Yunus Emre” te qytetit te Shkodres. Piktori i njohur nga Kosova Haxhi Kastrati prezantoi para te ftuarve punimet e tij. Ne kete ekspozite, ai paraqiti 53 vepra te nderthurura nga ekuilibri i kontrastit, perspektiva dhe pershtatja e dritehijeve. Vete Kastrati tha se prezantohet me nje pjese te krijimtarise se tij, te punuar ne 2 vitet e fundit ku paraqiten frymezimet e artit ne vitet e fundit.

Pervec artdashesve shkodrane, ne kete ekspozite nuk munguan edhe artiste nga Kosova.

Lexoni dhe kete

“TI JE DASHURIA” I AUTORIT DAVID BOSETA

Këtë të shtunë poeti i njohur shkodran David Boseta ka prezantuar librin e tij më …