Friday , 22 October 2021

HARROHEN DËMSHPËRBLIMET PËR ZONAT E PREKURA NGA PËRMBYTJET

Kanë kaluar disa muaj nga përmbytjet e fillim-vitit në zonën e Nënshkodrës dhe ende asnjë dëmshpërblim nuk është marrë nga banorët.

Kol Mazia, kryetari i fshatit Suka-Dajç tregon se vlerësimet janë bërë, por më pas asgjë tjetër…

Ndërkohë, frika për përmbytje ekziston përsëri tek banorët e këtyre zonave. Prandaj, Mazia apelon për marrje masash nga qeveria…

Zona e Nënshkodrës përballet thuajse çdo vit me situatën e përmbytjeve, duke krijuar dëme të shumta tek banorët.

Lexoni dhe kete

“TRANSPORTI URBAN NË SHKODËR DREJT KAPITULLIMIT”

Që nga data 8 gusht, kur u organizua protesta për shërbimin e transportit urban, situata …