Wednesday , 21 March 2018

HARTIMI I NJE PLANI LOKAL PER PROBLEMATIKAT E RINISE NE SHKODER

Duhet te kerkojme me ngulm nje plan lokal per rinine, ku te perfshihen problematikat e kesaj kategorie si edhe nje proces te hapur te konsultimit dhe zbatimit te nje buxheti per rinine. Kjo eshte kerkesa e keshilltares se PS-se ne Keshillin Bashkiak Shkoder, Xheni Halili. Sipas saj nuk jane permbushur pikat e kontrates sociale mes kandidateve te kryetareve bashkise dhe forumeve rinore politike ne Shkoder ne fushaten e zgjedhjeve lokale te 2015-es.

Halili me tej theksoi se duhet nje konsultim me organizatat civile e studente, duke i dhene prioritet qeverive te nxenesve.

Nder te tjera, Halili thote se duhet bashkepunim mes anetareve te rinj te Keshillit Bashkiak Shkoder ne menyre qe problematikat e te rinjve te jene me te fokusuara dhe zgjeruara.

Lexoni dhe kete

PRENÇI “DOREZOHET”: TE SHPALLET EMERGJENCA E PJESSHME

Më në fund, drejtori i emergjencave civile, Shemsi Prençi ka pranuar të shpallet emergjenca e …