HARTIMI I PLANIT TE LEVIZJES SE QENDRUESHME URBANE TE BASHKISE SHKODER

Ne kuader te punes per hartimin e Planit te Levizjes se Qendrueshme Urbane te Bashkise Shkoder, organizata GO2 dhe Bashkia Shkoder kane ndermarre nje nisem qe ka te beje me matjen e parkimeve publike ne Shkoder.

Aksioni, i cili do te zgjase per dy dite, u perqendrua ne disa akse rrugore te qytetit te Shkodres. Eltjana Shkreli, koordinatore e organizates GO2, tregoi qellimin e ketij projekti.

Ky proces kryhet nga 40 vezhgues te trajnuar me pare dhe te pajisur me dokumente identifikimi dhe me formularin perkates. Vezhguesit do te rregjistrojne targat dhe tipat e automjeteve te parkuara ne parkimet publike te rrugeve te mesiperme, kohen e qendrimit te automjeteve ne parkim dhe siperfaqen qe ze secili automjet.

Lexoni dhe kete

TË TJERA PAKO USHQIMORE NGA MYFTINIA SHKODËR

Myftinia Shkodër ka dhuruar disa pako ushqimore këtë të enjte për shoqatën e personave me …