Sunday , 8 December 2019

HASANPAPAJ: NE PEDONALE MJETET VETEM NE ORARE TE LEJUARA

Policia Bashkiake dhe ajo rrugore kane vendosur qe te krijojne nje tjeter mase sigurie per ndalimin e qarkullimit te mjeteve ne pedonale ne orare jo te lejuara. Drejtori i policise Bashkiake Anton Hasanpapaj, tha se pas perfunimit te pistonave, nuk do te kete me nevoje per polic rrugor ne kete pjese. Sepse bllokadat do te hapen vetem ne orare qe jane te percaktuara tek tabela e sinjalistikes

sinkr…Anton HASANPAPAJ.,..

Prej kohesh qarkullimi ne pedonale eshte kthyer ne stres per qytetaret, pasi levizshmeria e kembesoreve bllokohet per shkak te mjeteve qe levizin ne cdo orar. Kjo duke u bere edhe pjese e kronikave ne tv rozafa. Tashme duket se kjo parregullsi, do te marre fund me vendosjen e bllokadave ne hyrje te pedonales ne Parruce. Duke ia kthyer pedonalen qytetareve te saj.

Lexoni dhe kete

STARTOJNE KAMPIONATET PRANVERORE NE SHKODER

Këtë të mërkure kanë startuar lojërat e kampionateve pranverore. Lojëra që organizohen falë bashkëpunimit të …