Wednesday , 25 April 2018

HEC- et NE LUMIN E SHALES, REAGON KESHILLTARI RUPA

Lumi i Shales pas promovimit te tij edhe nga Kryeministri Edi Rama ne rrjetet sociale, kete te marte ka marre nje tjeter lajm. Ministria e Energjitikes i ndez driten jeshile ndertimit te Hecit ne kete zone turstike. Per ambjentalistin Mark Rupa implementimi i ketij projekti do te ishte nje vdekje per turizmin dhe banoret e zones.

Rupa i ka bere thirrje kryebashkiakes Voltana Ademi, deputeteve te qarkut Shkoder qe te mos lejojne kete katastrofe mjedisore.

Rupa njëherësh edhe banor i zonës dhe ben me dije se do te kete reagime te forta nese projekti nis te impelemtohet.

Lexoni dhe kete

MBESHTETJA NDAJ FERMEREVE NGA PROJEKTI “AGRO-TURIZEM ALBANIA”

USAID, Ambasada e Suedisë dhe CEED Albania, në bashkëpunim me Bashkinë Shkodër, organizuan këtë të …