HEKURUDHA NUK SHERBEN PER UDHETARE

Dikur një stacion i rëndësishem për udhëtaret, ndërsa sot ai është thuajse inegzistent.

Udhëtarë nuk ka më, ndërsa treni I udhëtarëve ka mbi tre javë që qëndron I stacionuar pa lëvizur. Stacioni hekurudhor I Shkodrës pret vetëm punonjësit e vet, ndërsa qytetarët shprehen se udhëtimet I bëjnë vetëm me mjete tjera transporti në drejtim të Tiarnës apo Durrësit..

Vagonët e trenit dhe gjëndja të japin përshtypjen se për hekurudhen Shqiptare koha ka ndaluar. Mungesa e investimeve dhe degradimi I hekurudhës ndër vite ka larguar udhëtarët nga frekuentimi I trenave. Aktualisht nga Shkodra në drejtim të Tiranës dhe Durrësit në hekurudhë lëvizin në të rradhë trenat e mallërave, ndërsa udhëtarët ka mbi pesë vite që nuk e shfrytëzojnë këtë mjet transporti.

Lexoni dhe kete

MBI 500 LINDJE NË MATERNITETIN E SHKODRËS NË PERIUDHËN E PANDEMISË

Që nga data 9 mars, kur është shënuar rasti i parë me Covid-19 në vend, …