HIPOTEKA, 4- FISHON ÇERTEFIKIMIN E APLIKIMEVE PER LEGALIZIM

Ritja e madhe e aplikimeve per legalizime ka sjelle fluks edhe prane zyrave te Hipotekes. Drejtori i ketij institucioni Shpetim Lame ben me dije se po punohet, duke arritur keshtu qe certefikimi i tyre te 4-fishohet

Lame e cileson pozitiv faktin qe vendimi i keshillit te ministrave ua ka kaluar Bashkive pergatitjen e dosjeve per tokat bujqesore

Certerfikimi i tokave bujqesore vijon te mbarte problematika, dhe kete Lame e lidh edhe me vakumet ligjore qe ka. Por pavarsisht kesaj dhe mungeses se burimeve njerzore, zyra e regjistrimit te pasurive te paluajtshme ka arritur qe te perballoje kerkesat e qytetareve dhe ato te mbarturat.

Lexoni dhe kete

NXENESIT E SHKOLLES PROFESIONALE “NDRE MJEDA” BOJKOTOJNE MESIMIN

NxĂ«nĂ«sit e shkollĂ«s sĂ« mesme profesionale “Ndre Mjeda” nĂ« Bushat kanĂ« organizuar kĂ«tĂ« tĂ« enjte …