Sunday , 13 October 2019
Breaking News

HIQET MESATARJA PËR DEGËT E ARTEVE DHE SPORTIT

Hiqet mesatarja për studentët që kërkojnë të regjistrohen në degët e arteve dhe sportit në universitete. Një lajm i tillë u bë e ditur këtë të marte nga rektori i Universitetit të Shkodrës, Adem Bekteshi.

Tashmë, ngarkohen ministria e arsimit, sportit dhe rinisë dhe institucionet arsimore vendore përgjegjëse për zbatimin e këtij vendimi.

Lexoni dhe kete

NDOTJA E LUMIT BUNA REAGON ZV/KRYEMINISTRI MALAZEZ

Pulat e ngordhura që notojnë që disa ditë në lumin Buna kanë sjell edhe reagimin …