“HISTORI JETE” NE MUZEUN HISTORIK “OSO KUKA”

“Histori jete” ishte titulli i ekspozites se hapur pasditen e se henes ne muzeun historik “Oso Kuka” ne qytetin e Shkodres. Aktivitet qe u organizua me rastin e Javes se Pavaresise. Kjo ekspozite synonte te risjellte ne vemendjen e publikut jo vetem objektet si deshmi historike e zhvillimeve te caktuara, por edhe te bashkoje copeza memoriesh te gjithesecilit. Aplikacione me vlera te veçanta artistike si ne porcelan, fajance, ar e argjend u realizuan edhe ne mobilje shtepiake, ene e paisje te tualetit vetjak.

Ne kete ekspozite ishte e pranishme edhe kryebashkiakja e Shkodres, Voltana Ademi, sebashku me historiane dhe studiues te qytetit te Shkodres.

Lexoni dhe kete

KONFERENCA E 7-te VJETORE E MYFTINISE SHKODER

Myftinia Shkodër ka organizuar këtë të mërkure konferencën e 7-të vjetore të imamëve, teologëve dhe …