Breaking News

“HISTORI SHKODRANE NË FOTOGRAFI”

Publikun e kishte njohur edhe më herët me botimin e tij, por albumin “Histori shkodrane në fotografi” e prezantoi pasditën e së mërkurës në një takim në Shkodër. Studiuesi Pjeter Logoreci solli foto-album të një kujtesë historike të viteve 1908 – 1917. Ai tregoi se fotografitë e materialet në album janë gjetur në disa arkiva në Vjenë.

Libri është i ndarë në 5 kapituj.

Për specialistët e fushës, këto imazhe janë një dëshmi e mirë që i ndihmojnë jo vetëm historisë së vendit, por kryesisht brezit të ri për ta njohur më mirë të shkuarën, e për të reflektuar mbi të ardhmen.

Lexoni dhe kete

MYFTINIA SHKODËR NË NDIHMË TË SHOQATËS SË INVALIDËVE SHKODËR

Myftinia Shkodër vijon të jetë në ndihmë të shtresave në nevojë, veçanarisht në muajin e …