Thursday , 22 August 2019

“HITET E VERIUT” NGA AGJENSIA E SPEKTAKLEVE “BUNA 1”

Agjensia e Spektakleve “Buna 1” sjell edhe njëherë “Hitet e Veriut” në një koncert që do të organizohet me 18 maj në amfiteatrin e Tiranës. Këngë Live do të prezantohen për të pranishmit, ndërkohë që provat kanë nisur prej 1 muaji pranë qendrës kulturore “Pjetër Gaci” në Shkodër. Presidenti i Agjensisë së spektakleve “Buna 1” Arben Mazi thotë se do të jetë një natë e paharrueshme me artistët më të mirë të veriut.

Në këtë mbrëmje do të jenë këngëtarët më të mirë dhe me emër në veri.

Ndërkohë nuk do të mungojnë edhe emra të tjerë si Bujar Qamili, Përparim Brati e Hamit Kastrati, Ndue Shytani, Dava Gjergji, Zef Beka, Gofile Papleka, Lirije Rahsa, Kurt Lika dhe Vëllezërit Lleshi.

Lexoni dhe kete

PËRFUNDOJNË PUNIMET NË RRUGËN “LORO NODAJ” NË GURIN E ZI

Rruga “Loro Nodaj” në Njësinë Administrative Guri i Zi, ka ndryshuar tërësisht pamjen e saj. …