HUMB JETEN NE PUSETE PUNONJESI I NDERMARRJES UJESJELLES- KANALIZIME, DY TE TJERE NE SPITAL

Klodos Çeliku rreth 35 vjecc ka mbetur I vdekur si shkak I asfiksisë brenda një pusete të ujërave të zeza në Unazen Perendimore të Shkodrës në afërsi të ish- poçerisë.

Tre punonjës të ndërmarrjes Ujësjellës- Kanalizime Shkodër kanë shkaur për të pastruar pusetat e ujërave të zeza në këtë zonë. Pasi janë futor brenda 2 prej tyre Klodos Çeliku dhe Gjon Gjoni si shkak I gazit të amoniakut I cili krijohet në brendësi të pusetave kanë mbetur brenda të asfiksuar. Ndërsa Maliq Selja edhe pse I ndodhur jashtë pusetës si shkak I shkarkimeve të amoniakut edhe ky është asfiksuar. Mjekja e Urgjencës së Spitalit të Shkodrës Sabahet Kraja shprehet se gjëndja e të dëmtuarëve është e mirë dhe ajo ka ardh si pasojë e asfiksisë.

Tre punonjësit e ndërmarrjes ujësjellës kanalizime të cilët janë future në këtë puestë pa asnjë mjet teknik të nevojshëm për mbrojtjen e jetës së tyre, por vetëm me rrobat e tyre dhe me lopata. Me të parë gjëndjen e tyre ka qenë ndërhyrja e banorëve të zonë të cilët kanë njofyaur policinë dhe zjarrfiksen, ndërsa kjo e fundit ka mbërritur në vend ngjarje pa maska kundragaz, e për pasojë ka qenë ndërhyrja e policisë dhe e një banori të zonës të cilët kanë nxjerrë nga puseta viktimë Klodos Çeliku dhe të dëmtuarin Gjon Gjoni. Policia e Shkodrës dhe prokuroria kanë nisur hetimin rreth shkaqeve të këtij aksidenti ku mësohet se shkak I vdekjes ka qenë asfiksia dhe mungesa e kushteve teknike në punë.

Lexoni dhe kete

NGJARJE E RENDE NE TREGUN E MILOTIT. GRUAJA I MERR JETEN BURRIT TE SAJ

Një ngjarje e rëndë është regjistruar mëngjesin e sotëm në tregun e Milotit në Kurbin, …