HYRJA E QYTETIT AKOMA PEZULL

Hyrja e qytetit eshte kthyer ne nje shqetesim per te gjithe drejtuesit e automjeteve pasi rruga po qahet ne disa vende e kjo jo vetem qe jep nje imazh negativ per qytetin por po ndikon dhe ne krijimine trafikut, nderkohe nga ana e kompanis kontraktuese nuk ka asnje afat se kur do te perfundojne punimet.

Rifillimi i punimeve ne hyrje te qytetit te Shkodres nuk ka nje afat perfundimtare se kur do te perfundoj pasi po punohet me ritme shume te ngadalta dhe ajo qe perben shqetesim eshte se tashme jemi ne sezonin e rreshjeve te shiut qe e cila ndikon ne mbarvajtjen e punimeve. Puna per ndertimin e kolektoreve te shkarkimit te ujrave te bardha e te zeza ka filluar shume muaj me pare dhe u tha se do te perfundoje ne nje kohe te shkurter por megjithate punimet u nderprene disa here per te mberritur ne ditet e sotme kur ky projekt akoma eshte ne proes zbatimi.

Lexoni dhe kete

DITA E LIQENIT TE SHKODRES

E kthyer në traditë tashmë “Dita e liqenit të Shkodrës”  e cila shënon hapjen e …