HYSA: 2 DOREHEQJE GJATE KETYRE DITEVE, SKANE LIDHJE ME AKSIONET

Tatim-Taksat bejne bilancin pas 1 muaji aksione, 5121 biznese te kontrolluara, 367 penalizime.Tymnajes se diteve te fundit se ne drejtorine e tatim-taksave ka patur nje sere shkarkimesh u ka dhene pergjigje drejtori I tatimeve Hysen Hysa i cili tha se nuk ka asnje doreheqje per kete arsye.Teksa ka kaluar 1 muaj nga nisja e kontrolleve kunder informalitetit Hysa ben edhe bilancin teksa tha se jane kontrolluar 5121 biznese, jane regjistruar 1553 dhe kane marre penalizime 376 biznese.Drejtori I tatimeve ka mohuar qe inspektoret ne terren te kene presione nga ana e bizneseve ashtu sikurse perflitet masivishet e po ashtu beri me dije se aksionet do te shtrihen edhe me tej ne ballafaqimin e bilanceve te deklaruara me xhirot reale.

Lexoni dhe kete

MINISTRIA E FINANCAVE I PËRGJIGJET PD PËR INVESTIMET E HUAJA: 2 MLD EURO NË DY VITE

Ministria e Financave dhe Ekonomisë ka reaguar ndaj akuzave të Partisë Demokratike se investimet e …