HYSA: ÇDO BIZNES KA VETEM 1 DITE PER VETEDEKLARIM

Ndonese kane mbetur vetem 10 dite nga afati I fundit I vetedeklarimeve bizneset serish kane mangesi ne kete drejtim duke nisur qe nga informimi I sakte. Drejtori I tatim-taksave Hysen Hysa tha se nje biznes mund beje kete vetedeklarim vetem ne nje dite, prandaj duhet te paraqiten prane zyrave te infromimit ne drejtorine e tatimeve. Hysa  po ashtu beri  me dije se mbi 5000 persona jane siguruar vetem gjate ketij aksioni. Drejtoria e tatimeve ka arritur planin gjate ketij viti pasi aksionet e dy muajve te fusnit kane bere qe arketimet te kalojne mbi 19% nese i krahasojme me nje vit me pare

Lexoni dhe kete

RRUGA E THETHIT, SHUMĂ‹ PREMTIME POR ASNJĂ‹ NDĂ‹RHYRJE

Rruga e Thethit vijon tĂ« jetĂ« problem pĂ«r banorĂ«t e zonĂ«s. NjĂ« problem me tĂ« …