Wednesday , 17 January 2018

HYSA: KONTROLLET E TATIMEVE RIKTHEHEN NE QYTET

Teksa ka perfunduar sezoni turistik ne Velipoje, kontrollet e tatim taksave do te rikthehen qytetit. Drejtori i tatimeve Hysen Hysa thote se ne maujin shtator do te rinise permbushja e planit ku kryesisht perqendrimi eshte ne zyra.Qe do te thote kontrolle nga sistemi online per cdo subjekt.

Drejtoria e tatimeve qe nga muaji korrik ka qene e fokusuar ne zonen e Velipojes, kjo per shkak edhe te sezonit turistik. nje sezon i cili eshte shoqeruar ne jo pak raste me kpnflikte mes bashkise dhe tatimeve ku akuzat kane qene te dnersjellta per mos kryerje te detyrimeve kryesisht ne lirimin e hapsirave publike. Ndersa duke nisur qe nga muaji shtator e ne vijim, kontrollet do te rikthehen ne qytet.

Lexoni dhe kete

ISH KREU I ARRSH-SE PADITET NË PROKURORI, 54 MLN USD DËM NË RRUGËN TIRANË-ELBASAN

Ministri i Infrastrurës dhe Energjisë Damian Gjiknuri ka kallëzuar në Prokurorinë e Krimeve të Rënda …