Wednesday , 17 January 2018

HYSA: MBETET PROBLEM LESHIMI I KUPONEVE

Bizneset ne zonen e Shirokes jane totalisht te licensuar, por problem mbetet leshimi i kuponit. Per drejtorin e tatimeve Hysen Hysa leshimi i kuponit duhet te jete edhe ne kulturen e klientit qe ta kerkoje ate.

Aktualiasht puna e tatim-taksave ka kaluar ne zyre duke monitoruar bizneset

Hysa e konsideron Shkodren tejet pozitive krahasuar ne qytetet e tjera persa i perket licensimit te subjekteve. Ndersa evidenton mungesen e inspektoreve, te cilet nuk jane te mjaftueshem per kryerjen e kontrolleve ne terren.

Lexoni dhe kete

ISH KREU I ARRSH-SE PADITET NË PROKURORI, 54 MLN USD DËM NË RRUGËN TIRANË-ELBASAN

Ministri i Infrastrurës dhe Energjisë Damian Gjiknuri ka kallëzuar në Prokurorinë e Krimeve të Rënda …