Sunday , 27 September 2020

HYSA: SHEHAJ- TOLERANCE ZERO NDAJ INFORMALITETIT

Pas takimit te nje dite me pare me Drejtoreshen e pergjithshme te Tatimeve Briseida Shehaj, ka qene drejtori I tatim-taksave Hysen Hysa I cili ka hedhur drite mbi ate cfare eshte diskutuar ne mbledhje.

I pyetur se kur do te nisin ne terren askionet e lajmeruara Hysa u shpreh se do te jete e Hena ajo e cila do te nxjerre ne terren inspektoret e insitucioneve te cilet sot kane lidhur edhe nje akt- marreveshje.

Hysen Hysa tha se eshte kerkuar nga drejtorewsha e pergjithshme e Tatimeve qe te mos kete asnje tolerim kunder informalitetit, ndersa ne terren do te punohet se bashku me Aku, inspektoriatin shteteror te punes, shendetin public, doganat, hetimin tatimor dhe krimin ekonomik, prandaj gjate dites se sotme eshte punuar per sqarimin e administrates

Lexoni dhe kete

11,493 BIZNESE TE VOGLA KALUAN NE TVSH, PA KOSTO

Administrata tatimore njofton se kalimi i biznesit të vogël në skemën e TVSH-së është një …