Wednesday , 24 January 2018

HYSA:ÇMIMET NE FOKUS TE KONTROLLEVE DERI ME 31 DHJETOR

Tregjet ne qytetin e Shkodres do te kontrollohen gjate periudhes se prag-festave nese ka luhatje çmimesh apo jo.

Deklarata erdhi nga drejtori i tatim-taksave Hysen Hysa i cili tha se fokusi ne kete periudhe eshte konstatimi i ęmimeve dhe perputhja me çmimin e vendosur ne kuponin tatimor.

Çdo vit rritja e çmimeve ne prag te festave te fundvitit ka qene nje fenomen i zakonte ku tregtaret rrisin çmimet ndaj produketeve te tyre. Kete vit tatim-taksat thone se kjo gje nuk do te ndodhe pasi nese konstatohet atehere tregtaret do te gjobiten per evazion fiskal.

Lexoni dhe kete

ISH KREU I ARRSH-SE PADITET NĂ‹ PROKURORI, 54 MLN USD DĂ‹M NĂ‹ RRUGĂ‹N TIRANĂ‹-ELBASAN

Ministri i InfrastrurĂ«s dhe EnergjisĂ« Damian Gjiknuri ka kallĂ«zuar nĂ« ProkurorinĂ« e Krimeve tĂ« RĂ«nda …