Tuesday , 29 September 2020
Breaking News

I MOHOJNË NDIHMËN SOCIALE PREJ 2 MUAJSH!

Ky është Bashkim Sula, banor i qytetit Koplik të Bashkisë Malësi e Madhe. Prej 2 muajsh, ai nuk ka arritur që të përfitojë ndihmën sociale nga Bashkia Malësi e Madhe, ashtu siç i takon.

Për këtë ai ankohet, duket thënë se e sorollasin nëpër bashki dhe i kanë thënë se nuk ka fonde. Sula thotë se të njëjtën problematikë kanë edhe shumë persona të tjerë në Malësi të Madhe dhe kërkon një zgjidhje, pasi është e vetmja e ndihmë ekonomike për familjen e tij.

Bashkim Sula jeton në një familje me 6 anëtarë të tjerë, në kushte të vështira ekonomike.

Lexoni dhe kete

PROTESTË E BANORËVE TË FSHATIT HOT I RI

Banoret e fshatit Hot i Ri te Shkodres kane bllokuar per rreth 20 minuta aksin …