Saturday , 24 October 2020

IKMT NIS PRISHJEN E 4 OBJEKTEVE NE SHKODER

Inspektoriati kombetar I mbrojtjes se territorit ka nisur sot prishjen e 4 objekteve ne qytetin e Shkodres. Inspektoret jane ndeshur me kundershtimin e pronareve te cilet thane se qeveria po I dhunon duke perdorur 2 standarte, disa objekte prishen e disa te tjera jo por jo vetem kaq ata kane kerkuar nga IKMT dokumentet qe vertetojne kete aksion e po ashtu pronaret pretendojne se nuk jane ne listen e shpronesimeve.

Nga ana tjeter inspektoret nuk kane pranuar qe te prononcohen.

Objektet jane njekateshe dhe me funksione te ndryshme kryesisht lokale dhe kaleto. Aksioni i prishjes se tyre po kryhet ne mbeshtetje te projektit per stadiumin Loro Borii.

Lexoni dhe kete

NIS PUNA PËR RIKONSTRUKSIONIN E RRUGËS “MYZYRAJ” NË DOBRAÇ

Ka nisur puna për rikonstruksionin e rrugës “Myzyraj” në Dobraç të Njësisë Administrative Rrethina, faza …