Imam SYTARI: SHTËPITË TONA JANË KTHYER NË XHAMI

Besimtarët muslimanë nuk kanë mundur as këtë të premte të falin namazin e xhumasë. Nga xhamia e Parrucës, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari mbajti një ligjeratë. Ai tha se shtëpitë tona janë kthyer në xhami duke u lutur që kjo gjendje të kalojë sa më shpejt.

Prej disa ditësh, xhamitë në të gjithë vendin janë mbyllur për besimtarët si shkak i gjendjes së koronavirusit.

Lexoni dhe kete

TË TJERA PAKO USHQIMORE NGA MYFTINIA SHKODËR

Myftinia Shkodër ka dhuruar disa pako ushqimore këtë të enjte për shoqatën e personave me …