Thursday , 22 August 2019

IMAMI NGA MEKA, VIZITE NE SHKODER

Mbrëmja e së dielës ka qenë e veçantë për besimtarët muslimanë në qytetin e Shkodrës. Në këtë muaj të Ramazanit, imami nga Meka Fejsal El-Amri drejtoi namazin e teravisë në xhaminë e Parrucës së këtij qyteti. Në ligjëratën e mbajtur para besimtarëve, bashkë me myftiun e Shkodrës, Imam Muhamed Sytari, Fejsal El-Amri, ftoi besimtarët të shfrytëzojnë muajin e Ramazanit për të mbërritur në gradën e lartë të përkushtimit me zemër.

Pas përshëndetjes me besimtarët, imami bashkëbisedoi edhe me imamët dhe teologët e pranishëm në këtë mbrëmje në xhaminë e Parrucës.

Lexoni dhe kete

PËRFUNDOJNË PUNIMET NË RRUGËN “LORO NODAJ” NË GURIN E ZI

Rruga “Loro Nodaj” në Njësinë Administrative Guri i Zi, ka ndryshuar tërësisht pamjen e saj. …