“IMPLEMENTIMI I KURSEVE DHE PROGRAMEVE NE BURGUN E REÇIT”

Burgu i Reçit në Malësi të Madhe ka tashmë një biblotekë të re. Inagurimi i saj u zhvillua këtë të hënë nga drejtori i këtij burgu Gëzim Selimi. Në fjalën e tij, ai foli për vlerën e librit dhe tha se ndaj kësaj shtrese duhet vëmendje e shtuar dhe ndjeshmëri më të madhe, sepse këtu është një pjesë e rëndësishme e shoqërisë tonë. Selimi tha se po punohet më stafin që këto qytetarë të mos ndihen të cunguar në të drejtat e tyre.

Selimi shtoi se kemi filluar implementimin e shumë programeve dhe kurseve të ndryshme.

Ndërkohë në këtë aktivitet merrnin pjesë edhe figura të njohura të letërsisë dhe aktorë. Më pas u organizua një koncert me të burgosurit e burgut të Reçit.

Lexoni dhe kete

VJEDHJA E BAGETIVE SHQETESIM NE LEZHE

Vjedhja e bagëtive është kthyer në shqetësim për banoret e fshatrave të Lezhës. Dy lopë …